onsdag 25. november 2015

Tutorial JulestjerneNå håper dere er klare for et lite juleverksted. Idag vil jeg vise Dere hvordan jeg har laget denne flotte julestjernen til å henge på veggen.Jeg startet med å lage meg en mal på blader på frihånd, i et rektangel som måler 6,5x11cm. Denne malen klipper jeg ut, og klipper 8 stk blader i kartong, og 8 stk blader i mønsterark.


Bladene av mønsterark ruller jeg sammen i bunnen,klemmer litt flat og stifter med stiftemaskin.


Når bladene i kartong settes sammen, lager jeg en sirkel i bunnen, som jeg fester de første bladene på. Limer så sammen resten av bladene i kartong, som en stjerne. Her har jeg valgt å sverte kanter og sy søm langs kantene før jeg limer sammen. Bøyer også bladene litt oppover i kantene, så de ikke blir helt flatt.


Så er det kommet til å lime på bladene i mønsterark. Her vil jeg anbefale å bruke limpistol eller stiftemaskin. Eller rett å slett et godt lim,presse hardt ned og god tålmodighet til det tørker.

Nå er stjernen klar til å dekoreres etter eget ønske! Jeg valgte meg en papirserviett til midten, med mønsterark i sirkelen, og pyntet med chipboard og blomster. La til ekstra blad av gammel bokside, som litt ekstra pynt.
Da håper jeg dere får lyst til å prøve dere på julestjernen. Den er rask å lage, og det er ikke vanskelig, så dette er noe alle kan prøve seg på. Lykke til, og kos dere i adventstiden!

Produkter fra nettbutikken:

Papir

Blomster

Pynt

7 kommentarer: