mandag 22. september 2014

Våre Designere

Hei mitt navn er Jorunn Andreassen, jeg bor i Stavanger med min mann og to barn, og ei bonusdatter som bor oppe i nord. Dere kan tro jeg ble stolt og veldig glad da jeg fikk beskjed fra Lone at jeg var en av de som skulle få bli med i teamet til Scrappiness, jeg var først sikker på at jeg ikke ble valgt, litt i ordlyden på mailen, men jeg ble bare lurt litt.. hehe.

Jeg begynte å scrappe i 2010 etter litt luring av min beste venninne, jeg ville egentlig at hun skulle lage et album til meg, men plutselig hadde jeg fått en diger eske med scrappeutsyr og på cam forklarte hun meg hvordan jeg skulle gjøre det.Jeg var ikke helt overbevist om at dette var noe for meg, men så havnet jeg inne på forumet Casakreativ, og hvem kunne vel unngå å bli smittet av scrappegleden fra de som var der, og vips, så sitter jeg nå her med eget scrapperom og har fått den gleden av å skal inspirere andre scrappere ♥

Jeg har ingen fast stil, jeg lager etter hva som kommer over meg, og ikke minst jeg lager hva som helst, LO, Tag, kort, Project Life/Sn@p, Art Journaling, Lerret, ja hva som helst.. Jeg elsker å utfordre meg selv, og prøve nye ting. Prøver å ta steget ut av min komfortsone , og må si at etter jeg begynte med PL så har noe løsnet inni meg, før var jeg veldig skeptisk til masse sterke farger, nå kan jeg nesten ikke få nok av det.
Jeg er en av de som startet Project Life utfordringsbloggen, og jeg tror nok den var med på at det løsnet hos meg.


_________________________________________________________________________________________
Hei, jeg heter Helga, og er en nordlandsjente født i 1974. Jeg bor på Sola med min kjære samboer, min sønn på 19 år og vår datter på 2,5 år. Jeg har også en datter på 20 år som har fått ei skjønn lita jente som nå er 4mnd. Det er utrolig kjekt å bli mormor, og jeg føler meg rik som har
mine flotte barn og en fantastisk mann rundt meg i hverdagen! :)
 Jeg startet med scrapping i februar i fjor. Da skulle jeg lage et bursdagskort og ville prøve meg på et brettekort. Jeg søkte litt på nett for å finne tips til bretteteknikker, og jeg fant en masse tips og ideer!! Da skjønte jeg ganske raskt at det fantes en egen verden av scrappere der ute, og jeg bare måtte finne mer ut av den spennende og ukjente siden. Jeg ble rett og slett hekta! 
Siden den gang har det blitt en del utstyr i hus, eget arbeidsrom har jeg fått, og jeg  har fått mange nye venner og bekjente som også driver med denne herlige hobbyen. 

  Jeg kan ikke si at jeg har funnet min egen stil ennå (det er jo så mye som jeg ikke har prøvd), men LO, tags og brettekort er vel favoritt i skrivende stund- selv om jeg faktisk liker det meste. Men: jeg må si at jeg elsker sirkler, dotter og bling, og prosjektene mine har i ny og ne vært en del overfylt, men det er bare sånn jeg liker det, hehe! Lilla, gul- oransje og turkis går også mye igjen hos meg, selv om jeg prøver å bruke andre farger. Jeg har i det siste prøvd meg på litt mixed media. Jeg har lagt min elsk på sjablonger, modelling paste og mist, så det blir nok mye utprøving av det fremover!.

Med denne fantastiske hobbyen får jeg slappet av og samlet energi og samtidig får jeg utløp for ideer jeg har. Jeg har alltid vært kreativ og elsket å skape noe; oppussing og planløsninger i hus har vært min største interesse, og også innredning. Siden jeg har en rygg som hindrer meg i å være like aktiv som før, er scrappingen et fantastiskt alternativ og en annen vri til å få bruke kreativiteten.

Det var Jorunn hos Scrappiness som overtalte meg til å lage meg blogg- noe jeg egentlig ikke hadde tenkt på, og siden den gang, med god hjelp fra Jorunn, har jeg fått laget en del innlegg og deltatt i morsomme utfordringer. Og plutselig sitter jeg her og skal få være med i Scrappiness- teamet. Utrolig spennende og ikke minst utfordrende, og jeg gleder meg til tida som kommer. Jeg må si at jeg var ganske skeptisk da jeg først ble spurt, spesielt siden jeg er så "fersk" i denne hobbyen. Det finnes jo så mange dyktige scrappere der ute. Men etterhvert tenkte jeg at alle må jo begynne en plass, og jeg gjør jo bare noe som er utrolig gøy og får lov å gjøre alt på min måte, så hvorfor ikke?... Så da er jeg plutselig blitt med i den flotte Scrappiness gjengen, og jeg er så utrolig glad for det! :) Jeg føler meg veldig heldig som har fått denne muligheten, og jeg er spent og gleder meg! Jeg håper jeg kan inspirere andre slik jeg selv har blitt inspirert av alt det flotte som er blitt delt på blogger og nettsider.
Besøk meg gjerne på min FB side og blogg
Jeg ønsker alle en strålende dag! Klem, Helga :)

___________________________________________________________________________________________


TIDLIGERE DESEIGNERE
Mitt navn er Anne Gro Lia. Jeg bor på Notodden, sammen med samboer og vår lille prinsesse på 1 år. Til daglig er jeg Dekoratør og butikkselger hos Cubus. Så den lille fritiden jeg har, prøver jeg å få tid til litt hobby. Jeg er først og fremst en kortlager, men prøver meg så smått på både LO og Journaling. Stilen min er sterkt preget av Vintage og Shabby chic. Men er alikevel glad i å følge med på, og blir inspirert av andre stiler og teknikker. Mitt kjennetegn er vintage bilder, lag på lag, blonder og blomster.
Føler meg heldig og aldri så lite stolt over å få bli en del av Designteamet til Scrappiness det kommende året. Håper Du vil følge meg, og la deg inspirere! Jeg er iallefall klar, og Gleder meg til å ta fatt på oppgaven.


Jeg hedder Pia, er født i 1950 og bor 20 km udenfor København i Danmark. Jeg mødte min mand i 1966 og vi har en dejlig datter på 43 år, svigersøn og 2 skønne børnebørn, som nu er voksne. Jeg startede så småt med scrapbooking i august 2006. Inden den tid havde jeg aldrig hørt om scrapbooking men jeg blev hurtig grebet af denne dejlige hobby og jeg er også blevet mere og mere grebet af kortmageri, album og pyntning af æsker og andre genbrugs ting. Jeg slapper af når jeg i mange timer fordyber mig med bordet fyldt med papirer, lim, blomster og andet pynt. Min stil må nok kaldes vintage/ shabby chick
Jeg har været designer på flere forskellige engross firmaer blandt andet hos Inkido(Papercraft of Scandinavia) Riddersholm design, Craft &you design, Stempelglede og Sizzix uk de sidste 3 er jeg fortsat hos, Sizzix efter 2 år som designer på bloggen  er jeg nu på deres product placements team.
Jeg håber jeg med mine kreative indlæg kan være med til at inspirere andre.

Jeg er Hilde Jeanett, ei kreativ jente i min beste alder som i de siste fem årene har vært tilknyttet Scrappiness, som DesignTeam medlem, ekstrahjelp og ikke minst som kunde!

Jeg liker å teste ut nye produkter og er alltid like nysgjerrig når nye varer ankommer butikken. Den evige begeistringen over alt som kan lages kan til tider ta litt av, men du og du så gøy det er! Jeg lager for det meste kort, men også albumsider, og jeg prøver stadig ut nye mixed media teknikker på både papir og lerret. Men, det jeg liker aller best er det jeg ironisk nok har minst tid til, nemlig det man på godt engelsk kaller "Altered Art".

Stilmessig så føler jeg ikke at jeg tilhører en spesiell retning. Det jeg lager preges av en forkjærlighet for kontraster og farger, blomster og alle mulige slags dekorative detaljer. Utseende på det jeg lager spenner fra rene, minimale linjer til overdådige detaljer og kontrollert kaos. Resteprosjekter ligger meg varmt om hjertet og jeg klipper, bretter, former og støper gjerne til blomster og annen dekor selv.
_____________________________________________________________________________________________Hei. Jeg heter Helen Jakobsen, også kjent som Miip på forskjellige forum. Jeg er mamma til to herlige jenter på 8 og 2,5 år Den eldste har fått mang et album- den yngste har jeg store planer om å lage album til…. Startet med scrapping i `06, da jeg gjerne ville gjøre noe ekstra med fotoalbumet til jenta mi. Jeg handlet inn et startsett med album og tilbehør og prøvde meg forsiktig frem. Så oppdaget jeg internettsider med scrapping, og Scrappiness åpnet dørene - og dermed var det gjort!! Så nå ønsker jeg meg større scrapperom…. Scrapping er for meg ikke bare en hobby, men terapi og avslapping, jeg får være kreativ og utvikle meg selv hele tiden. Det er blitt en livsstil, der alt jeg ser og opplever kan være til inspirasjon for scrappingen min. Jeg har vel egentlig ikke noen spesiell stil, for jeg liker å prøve nye ting og metoder hele tiden. Men jeg er ikke flink til lag-på-lag, så jeg holder meg til litt enklere stil med små ekstra detaljer i stedet.

_____________________________________________________________________________________________Jeg er Wibeke Gjulem Nilsen, gift, mamma til to gutter som befinner seg i beste tenårene 13 og 18 år og ikke minst har vi verdens vakreste Dina på 5 år, en skikkelig Cocker Spanieldronning På dagtid jobber jeg som lærer på barneskolen, og resten av døgnet er jeg taxi-sjåfør, hushjelp, tjenestepike, kokk, hundelufter og entertainer for familien min som gir meg all verdens lykke og inspirasjon til å drive med hobbyene mine Evig takknemlig for dem!
Er faktisk litt usikker på når jeg begynte med scrapbooking, tror det drar seg mot 8 år siden...og siden da har jeg gjort mye forskjellig. Er nemlig så urolig av meg at jeg hele tiden må variere og prøve nye teknikker og ting. En lang periode har jeg ikke scrappet LO´er i det hele tatt, bare holdt på klæsj og klin i form av tagser, Art Journaling og småprosjekter - og jeg har en stor forkjærlighet for Dylusions. De siste to årene har jeg laget mest Sn@p og Project Life, i tillegg til Art Journal.
Gjennom prosjektene min prøver jeg så langt det er mulig å bruke humor, humor er viktig for meg i en hektisk hverdag. Føler at jeg må le litt hver dag! Men selvsagt er det dager som ikke er fullt så "happy", og jeg kan dokumentere det også.
Av ulike stilarter er jeg nok ganske ”altspisende”, liker godt å lage alt fra clean&simple til full ”klæsj og stæsj”. Men det som kanskje kan gjenkjenne noe av meg, er at jeg ganske ofte kan ha med en kontrastfarge som ikke er helt naturlig i fargeskalaen på prosjektene - og ikke minst at jeg bruker mye tekst i alle former.
Det er ikke så mange produkter jeg ikke klarer meg uten, men det er jo så mye ”bare-må-ha”! Huff, har altfor mye på scrapperommet som ikke er i bruk – men ikke aktuelt å kvitte meg med noe nei….tenk om jeg får bruk for det en dag. Og jeg kan få antydning til panikk hvis jeg ikke finner Tim Holtz stiftemaskin og pinsetten min! Uten dette føler jeg meg klønete gitt…
Ellers er jeg på evig jakt etter døgn med flere timer og prioritert me-time

_____________________________________________________________________________________________

Heisann :) 
Jeg heter Synnøve Bjelland og er så heldig å få bli med på dette herlige teamet! 
Jeg er ei dame - litt over 50 - gift med Endre og har hele 4 barn og 8 barnebarn..som da selvfølgelig er min store stolthet.  Bor i Sørlandsperla Lyngdal, der jeg jobber som hjelpepleier på dementavdelingen på Heimen her.. Jeg stortrives i jobben min, og fritiden bruker jeg på barn, barnebarn, diverse håndarbeid og min fantastiske papirhobby.

Jeg begynte for ca 8 år siden, da min datter bodde hjemme i en praksisperiode.. Hun viste meg hvordan man kunne lage egne kort - noe jeg syntes var veldig vanskelig til å begynne med, hehe :)
Etter en stund var jeg totalt hekta, og nå er jeg på scrappeloftet mitt nesten hver eneste dag :)

Er nok veldig lag-på-lag-scrapper og det blir for det meste kort. Stilen min er romantisk, shabby og vintage og jeg kan nesten ikke få nok stæsj på korta mine..

Bloggen min finner du her og jeg har også en side på FB som heter Synnøves papirkaos.
Håper jeg kan være til litt inspirasjon og scrappeglede :)


_____________________________________________________________________________________________

Hei! Jeg er Malin, er 33 år og kommer fra Halden. Har en samboer, Thomas, og to barn, Victoria på 10 og William på nesten 5. Begynte med scrapbooking for ca 9 år siden, da Victoria var liten. Det var faktisk samboeren min som foreslo for meg at det kunne være noe for meg, og da fikk han et oppgitt blikk, jeg himlet med øynene og tenkte herregud, det skal jeg i hvertfall ikke prøve. Men heldigvis tok jeg til vettet og satt i gang. Tror han angrer på det noen ganger. Etter hvert ble det litt kortlaging, og andre prosjekter man kan bruke papir til. Jeg prøver å gjøre litt ulike ting, og ikke bare i samme stil hele tiden. Men må innrømme at jeg er veldig glad i vintagestilen, duse farger, lag på lag, blomster og blonder.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar