torsdag 11. september 2014

Kort med toppers og papir-leire :)

Hei.
Jeg har oppdaget noe nytt! Det har jo selvfølgelig vært på markedet en stund- men jeg er så treg, så jeg har ikke sett det før nå ;) Papirleire!! Det blir jo så utrolig flotte figurer som man kan farge og style på utallige måter! Så her kommer et kort hvor jeg har brukte dette :)

 Her er produksjonen i gang...


Fine sommerfuglen som er farget med Glimmer Glam fra Tattered Angels


Og her er pynten brukt på et kort :)


Materialliste: har brukt Das papirleire, former fra mold og martha stewart, toppers fra Kenny K, bazzill, osteklut, bånd fra Scrappiness, dies fra memory box, bling, glitterlim, roser fra Papirdesign og hvit penn og hvit penn.

3 kommentarer:

 1. Hei. Jeg var innom dere og handlet på onsdag. Flotte figurer! Jeg har laget mange av dem med papirleire. Jeg spurte om dere hadde et to-komponent produkt......som blandes og helles flytende i silikonformer. Noe dere ikke hadde. Det er enklere å lage fine figurer med dette flytende produktet........og det beste er at det tar kortere tid å male eller dekorere figurene for produktet jeg snakker om. Det herder og blir hardt i løpet av få minutter. Jeg skriver ned adressen fra You Tube på dette produktet....med drømmer om at det skal være mulig om å få dette produktet til Norge også. ;-) Søk på: Demo:Amazing castin Resin av crafterzdelights. Mvh Tone marstad Håper på tilbakemelding.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tone, dette er den eneste vi kan skaffe, klarer ikke å legge inn bilde her, så send oss gjerne en mail, så mailer vi det til deg:) CASTIN' CRAFT-This 2-component, low odor, solvent- free, clear casting epoxy is ideal for casting small decorative items like knobs, pulls, and jewelry. Just mix and pour. For unique colors and textures add opaque pigments or transparent dyes. Epoxy is 8 ounces total. 2 bottles for mixing contain 4 ounces each.

   Slett
  2. Tusen takk for svar. :-) Jeg vet om den du nevner der, men den blir helt gjennomsiktig......som klart glass. Den jeg har nevnt blir helt hvit når den stivner. Den du nevner her ......er kanskje i samme serie som Easy Mold Silicone Rubber som jeg har kjøpt hos dere? Da ser jeg bilde på utsiden av den pakningen med rubber silicone.....men kunne vært morsomt å prøve allikevel, selv.

   Slett