mandag 15. september 2014

Hei på dere.


Jeg har vært ekstrahjelp i butikken noen timer nå og da de siste årene. Så har du vært innom butikken i Sarpsborg, eller vært innom standen vår på ulike messer og treff, ja da har vi kanskje møttes der! :-)

Når jeg er på Scrappiness liker jeg å hjelpe kundene til å finne det de leter etter, og bistå dem med å finne gode løsninger hvis det er noe de lurer på - eller gi dem inspirasjon til å lage noe helt nytt. Scrappiness er et veldig trivelig sted å være, og i tillegg til å bistå kundene får en ofte også gode ideer og tips tilbake. Det å få være en del av en så kreativ atmosfære med andre hyggelige mennesker er godt for sjelen! :-)I tillegg til en stadig økende interesse for butikken og alle dens produkter, opplever vi mer enn før at kunder også ønsker å kjøpe ferdig kort. Av den grunn er vi flere som har som fast oppgave å levere ulike typer kort til butikken; bryllupskort, konfirmasjonskort, dåpskort og bursdagskort.

Noen ønsker også å bestille kort med mer personlig preg, hvor de får velge tema, farger, tekst o.l selv. Disse bestillingskort lages som oftest av meg. Det utfordrer kreativiteten min og jeg bestreber meg på å få kortene så "personlige" som mulig.

Her er noen eksempler:
Det var alt fra meg denne gangen, så sees vi på onsdag, ha en god uke så lenge.

Hilsen Hilde .

4 kommentarer:

 1. Her var det jammen mye lekkert, Hilde :)
  klem, SYnnøve

  SvarSlett
 2. Flink du,se.Lager mye fint og ille koselig være på treff med deg :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk Synnøve! Veldig hyggelig at du liker tingene jeg lager. Stor klem til deg :-)

  SvarSlett
 4. Takk det samme, Unni! Alltid trivelig å treffe deg og kikke på alt det fine du lager. Varm klem :-)

  SvarSlett