tirsdag 9. september 2014

NY Designer

Det er med stor glede og stolthet vi nå vil presentere ett nytt medlem i vårt Design Team. Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med Jorun, som er ei utrolig flott, sprudlende og kreativ dame.
Håper du vil trives hos oss:)Hei mitt navn er Jorunn Andreassen, jeg bor i Stavanger med min mann og to barn, og ei bonusdatter som bor oppe i nord. Dere kan tro jeg ble stolt og veldig glad da jeg fikk beskjed fra Lone at jeg var en av de som skulle få bli med i teamet til Scrappiness, jeg var først sikker på at jeg ikke ble valgt, litt i ordlyden på mailen, men jeg ble bare lurt litt.. hehe.

Jeg begynte å scrappe i 2010 etter litt luring av min beste venninne, jeg ville egentlig at hun skulle lage et album til meg, men plutselig hadde jeg fått en diger eske med scrappeutsyr og på cam forklarte hun meg hvordan jeg skulle gjøre det.Jeg var ikke helt overbevist om at dette var noe for meg, men så havnet jeg inne på forumet Casakreativ, og hvem kunne vel unngå å bli smittet av scrappegleden fra de som var der, og vips, så sitter jeg nå her med eget scrapperom og har fått den gleden av å skal inspirere andre scrappere ♥

Jeg har ingen fast stil, jeg lager etter hva som kommer over meg, og ikke minst jeg lager hva som helst, LO, Tag, kort, Project Life/Sn@p, Art Journaling, Lerret, ja hva som helst.. Jeg elsker å utfordre meg selv, og prøve nye ting. Prøver å ta steget ut av min komfortsone, og må si at etter jeg begynte med PL så har noe løsnet inni meg, før var jeg veldig skeptisk til masse sterke farger, nå kan jeg nesten ikke få nok av det.
Jeg er en av de som startet Project Life utfordringsbloggen, og jeg tror nok den var med på at det løsnet hos meg.Jeg har laget En tag med noe av det jeg fikk da jeg var på besøk hos Scrappines i sommer.

Jeg var så heldig å fikk med meg Art Anthology maling så det du ser her er fargen baby blue eyes, Jeg brukte først Glimmermist(må bare si jeg elsker at de ikke mikser seg sånn med andre farger) jeg brukte sweet clover og den er veldig lik honey due 
Stempelet jeg har brukt er en av mine favoritter fra Kaiser Craft 
Båndet jeg har brukt er fra Papirdesign, elsker disse pakkene, de er på en måte med på å utfordre meg da jeg ikke er så flink til å bruke bånd, nå må jeg jo siden det kommer 6 forskjellige i pakken. Jeg har en forkjærlighet på dotter, kan nesten ikke få nok av dem .

Dette er bilde av hva jeg har brukt.


Jeg har også laget et kort, jeg ble ganske ivrig da jeg kom hjem med alt jeg hadde fått. Det var jo nesten julaften her :)

Det jeg tenkte etter at jeg hadde laget LOen som skulle brukes som intro er jo at det blir en del rester, så jeg bestemte meg for å bruke restene og laget et restekort.

Fremsiden.

Fremside og bakside
Pyntet litt inni kortet(det er ikke noe jeg gjør ofte for jeg liker å ha god plass til å skrive)


At jeg har en stor kjærlighet til dotter er ikke å legge under en stol, men jeg elsker stjerner nesten like mye, og digger når jeg kan bruke hele mønsterarket, og ikke trenger så mye pynt utenom :)

Jeg brukte kraft kartong som base, for den er fin med alle farger. Jeg brukte brunt mønsterark oppå kraften, den er helt klart en favoritt, den er så pass mørk, og med litt tremønster så det blir liv i det, dette er Simple Stories, Daily, Grind, Hello new day. Jeg må rispe opp mine kort jeg, litt fordi jeg har en skjæremaskin som ikke alltid vil det jeg vil, men å fordi jeg synes det blir mer liv i kortet.

Den gule delen er Fancy Pants (må bare si jeg digger det navnet altså, ruller så fint i munnen samtidig så det er kuult) Dette er fra Everyday Circus item 2304 star of the show(i nettbutikken får du bare frem stjernesiden) Jeg har tør embosset den med det som fulgte med i startpakken til Sizzix, fant ikke igjen den i løst hos Scrappines, derfor gir jeg dere link til alle embossing folder de har, og der var det mye fint gitt :)
Paper Lace  er klipt ut av Fancy Pants vintage Burlap & Bouquets item 2274 ( i nettbutikken vises bare den ene siden). Fancy Pants har å en liten pose med tag som er i samme serie som Mønsterarket til paperLacen ,fancy Pants Burlap & Bouquets mini tag. Så brukte jeg de stilige billettrullene til Fancy Pants, Burlap & Bouquets.
I midten av paper Lacen så klistrer jeg et klistermerke fra serien til Fancy Pants Everyday Circus.( klistremerket er bare i kittet, og jeg må si at det kittet er skikkelig snadder)
For ikke snakke om et kort må alltid ha dotter så oxo dette kortet.Her brukte jeg Studio Calico sitt.

Jeg bruker som sagt ikke å pynte så mye inni kortene mine, for jeg vil ha stor plass å skrive på, men denne gangen har jeg gjort det og brukte baksiden på Vintage item 2274 Burlap & Bouquets, stemplet oppå kraftpapiret med KaserCraft stempelet Life

På baksiden av kortet klipte jeg ut stjernen fra mønsterark Fancy Pants star of the show item 2304 Ikke mye rester igjen nå, og det er jo herlig.
Så brukte jeg de utrolig kuule bokstavene fra Prima,Wood Veneer i Grattis.


Så er vi kommet til LOen jeg har laget til min intro.


Så er vi kommet til LOen, og jeg tenkte at det måtte vel være en fin måte å vise hvem jeg er, det var jo vanskelig å velge av alle de fine mønsterarkene jeg hadde fått. Jeg gikk for  Fancy Pants Everyday Circus Teeterboard, jeg har nok en liten ting for mønsterark med tremønster :)
Helt bak bilde har jeg brukt TCW sin metall dise, elsker dem, ikke bare kan vi bruke dem til LOer, men kort, PL og masse, og ikke minst det som liksom er søppel, kan du å bruke til pynt, som jeg har gjort helt nederst til høyre på Loen.
Det gule mønsterarket er det samme jeg brukte på restekortet mitt,Fancy Pants , star of the show fra serien Everyday Circus
Kamerapynten, pilene Life is beautifull, og pynten under der, er hentet fra Simple stories mønsterarket Hello new day.
Stjernen er hentet fra Fancy Pants everyday Circus star of the show.
Disen er en av mine favoritter og er Iawn Cuts Hello. Ordene jeg har brukt er Tim Holtz sitt Idea-ology ord..Den hvite kanten rundt har jeg brukt pennen Sharpie vannbasert penn.

Det var det jeg hadde for denne gangen, om du har lyst til å bli enda litt bedre kjent med meg kan du besøke bloggen min Jorunn`s Fristed8 kommentarer:

 1. Wiiiii! Wohooo! Så herlig å lese om deg her snuppi og vakre skatter som du har laget! Gleder meg til fortsettelsen her hos Scrappiness ♥♥♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Linn, jeg virkelig gledet meg sånn til å fortelle dette til alle. Jeg å gleder meg til å jobbe sammen med dette herlige teamet til scrappiness :)

   Slett
 2. Så utrulig gøy å sjå deg her Jorunn:-) Gleder meg til å følge med vidare:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Arnlaug ♥ Du kan tror jeg er happy i dag ♥

   Slett
 3. Et fantastisk innlegg Jorunn og flotte kreative ting du hadde laget :) Gratulerer med "jobben" og lykke til ;) Klem :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig gøy!! Fantastiske prosjekter du har laget (tag'n var virkelig min favoritt)! Gratulerer så mye både til deg og Scrappiness!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Marianne .. Jeg ville jo trodd det var bilde av meg du ville likt best.. hehehe

   Klemm

   Slett