tirsdag 23. september 2014

Noen ord kan ikke bli sagt ofte nok.

Hei hei og god morgen. I dag har jeg et lerret å vise fram. Det som er litt artig med dette lerret er at jeg hadde et lite uhell i sommer, jeg glemmer ofte ut at Distress paint ikke har skrukor, eller jo de har det, men når du skrur og tror du kan snu den opp ned for å dabbe, så kan jeg love deg du får  deg en overraskelse, Det fløt på pulten min, for heldigvis, skulle jeg bare dabbe på plastikk og ikke på det jeg jobbet med, men halve flasken ble jo tømt ut! Så jeg måtte jo redde noe, så da ble det mange tag og et par lerret grunnet med svart.. hehe.

Mange ganger når jeg holder på med mine mix media prosjekter så bruker jeg rester på lerret, tag eller aj, og dette lerrete har mange rester på seg, til å med glimmermist, du kan så vidt skimte det i bakgrunnen. Jeg har tørket av stensiler på den ,og da jeg så kor tøft det ble, påførete jeg litt ekstra maling med den stensilen ,men holdt midten lys.


Jeg har brukt Dylusion bubbels stensil, du kan å bruke crafters workshoop sin mini circle, den forelsket jeg meg bare i, den er så anvennelig, og passer så godt sammens med dotts, og dotts måtte jeg ha på for at de store bokstavene ikke skulle virke så veldig store, for å få en slags balanse.Jeg brukte studio calico sine(selvfølgelig )

Etter tips fra min bestis så har jeg begynt å påføre en del medium og maling med svamp, liker så godt det uttrykket det får da, blir ikke så glatt. Etter uhellet mitt med Distress paint svart, tok jeg på gesso, og dabbet med glimmermist, og etter det litt mer gesso, for så å bruke stensilen.

Jeg fikk å noen sløyfer fra fancy Pants i sommer av Lone, og dere kan tro jeg har slitt meg selv i håret, for det er jo definitivt ikke meg, og hadde til å med fått lov til å sende det tilbake, men søren heller sa jeg til meg selv, nå får du ta utfordringen, som sagt så gjort, og jeg synes den passet ganske så bra her, iallefall etter at den fikk litt hvit maling på seg :) Og ikke minst den flotte rosen fra Prima(har jeg fortalt at jeg virkelig virkelig elsker disse rosene?)

Jeg fikk å testet Art Anthology sin svarte sorbet Black Leather Jacket på lerrete mitt, både i kantene og litt boble stensil. Helt nederst er fra en stensil fra Ranger som jeg kjøpte i fjor da jeg var på besøk hos scrappines.

Kantene rundt består av rerstemaling og øverst er Art Anthology den svarte, og litt hvit maling med glitter i.
Jeg har limt med Glossy accents, for når du har brukt mye medium hjelper bare flytende lim, ikke limdotter eller limruller. Jeg måtte lime kantene på sløyfen, for det føltes litt som om den skulle flyve sin vei.


Jeg må bare vise denne nydelige stensilen, den brukte jeg den svarte malingen til Art Anthology og på under siden gikk jeg over med den hvite pennen min sharpie.


Her får du se de nydelige dottene fra studio Calico, de er i en annen nyanse brunfarge en bokstavene, men jeg syntes det virkelig gjorde seg for det fikk en liten avbrekk på det hele. Det er å en grunn til at jeg valgte noen ord til å være store, de skulle være blikk fanget. De store ordene er selvsagt fra fancy pants og heter Gray Wood de er bare å få i det store kittet til everyday circus, de små bokstavene er....  tatata Fancy Pants, men i den pakken med alle arkene så de får du bare om du kjøper den, men det er faktisk verdt det alene for ordene, pynten og ordtakene. Everyday Circus kittet.

Siste bilde, jeg vippet den litt slik at du skulle få se de inkete kantene skikkelig der nede å.

Det var alt for denne gangen, håper du får en nydelig dag, klemm jorunn

2 kommentarer:

  1. Dette lerretet er såå nydelig <3 det er en sånn ro og tilstedeværelse i deg ♥ Lag på lag med masse lekkert og jeg digget hva du og gjorde med sidene på lerretet. Det rammet det inn så vakkert!

    SvarSlett