lørdag 21. mars 2015

En annerledes Vinterferie, ProjectLife.

Da var helga kommet i hus, og jeg tenker det blir enten nyte litt sol(om værkartet holder det det lover) og litt scrapping.

I dag vil jeg vise dere en litt annerledes vinterferie, vi bruker aldri å reise bort, men min kjære datter er alltid på hytten med pappan eller venner, så er minien hjemme med meg. Så plutselig fikk jeg en mail fra Fjord Line om tur i vinterferien og barna  reiste gratis, samtidig som de hadde mye kjekt for barna. Så da hev vi oss med, og det bli litt av en tur, bortsett fra når vi skulle hjem.. Men vi overlevde, og minien husker best det kjekke.


Bildene er tatt med mobilen min, så jeg må si jeg er ganske imponert over den nye mobilen min, bedre bildekvalitet en det forrige. Man kan vel trygt si at minien ble veldig glad da han så frokost buffeen, hehe.

Jeg har brukt den nye serien til Simple Stories I AM, elsker den, og kan brukes til så mye.


Jeg elsker rammer, i alle varianter, disse er simple stories sine, de er så digg på fargene, uansett hva de lager, om det er mønsterark, klistermerker, ja uansett hva. Jeg har å brukt dotter, blir liksom ikke meg uten, to forskjellige typer har jeg brukt. Den ene er Handi Scandi, de som ser ut som dråper. nydelige.

Vel ha en nydelig Lørdag, uansett hva du gjør, eller hvordan været er hos akkurat deg. Da er det bare en dag igjen av min uke :) Sees i morgen.

~DT Jorunn ~

1 kommentar: