onsdag 18. februar 2015

ESKE MED SMÅ KORT - TUTORIAL

God onsdag!
Her er jeg igjen, med en tutorial på en eske med små gratulasjonskort oppi. Tenkt som en gave til en god venninne :) Slike små kort kan være greit å ha på lur ved visse anledninger.. og da er det jo greit å ha en eske med ferdige kort på lur..

Litt utradisjonelle farger til meg å være... Jeg har brukt grønn Bazill i bunnen til selve eska. Størrelsen ser du på bildet under - der er du også hvordan du scorer/preger.


Lokket har jeg valgt å ha i gult og også her ser du på målene på bildet under.Da skulle du få disse to "bitene" som du klipper opp som på bildet under..


Så er det egentlig bare å lime sammen eske og lokk. Men jeg fant ut at det er mye enklere å pynte eska med mønsterark FØR en limer sammen - og jo flere paneler en har utenpå hverandre, jo stødigere blir eska.


Jeg har brukt bare rester fra Maja design sine ark - Cofee in the Arbour og Nyhavn.. En veldig grei måte å få brukt opp noen resteark på. Jeg har også sverta alle panelene med Cats eye chalk, Chestnut roan..


Ferdig limt sammen og med noen kort oppi..


Ferdig pyntet eske i skikkelige vårfarger! Har også brukt en MS puncher på lokket.
Forskjellige blomster fra Papirdesign og Wild Orchid og et lekkert fuglerede fra Prima. Stempelet er fra KOG.Enda litt nærmere look - har også lurt under en kakeserviett og en blonde fra restekassa mi.


Litt perlebling fra Papirdesign hører også med..

Under er det også bilde av fire av korta som skal følge med eska. Jeg har virkelig anstrengt meg for å lage Clean and Simple - kort og er veldig stolt av meg selv  for at de ble relativt enkle..hihi :) På disse har jeg også brukt små rester som jeg samler på (er farlig å kaste noe for en kan jo alltids få bruk for det en gang)  


*
*
**
*
*


*
*
*


På alle disse er det brukt stempler fra Kortoggodt..

Det var alt for idag, men husk å bli med på Øke-utfordringen vår, med tema VÅR.. Masse fint å vinne, hvis du er heldig :)

Klem fra Synnøve

10 kommentarer:

 1. Kjempesøt boks, og flott gaveidè Synnøve. Ha en fin dag :-) Her skinner sola, så nå skal Tassen og jeg snart ut på tur i skogen, før jeg skal på jobb i kveld. Klem fra Rita

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Rita <3 God tur til deg og Tassen :) klem

   Slett
 2. Takk for inspirasjon OG tutorial. Legger link til dette innlegget i tutoriallista mi i sidebar. Håper det er ok :)

  SvarSlett
 3. Takk for inspirasjon OG tutorial. Legger link til dette innlegget i tutoriallista mi i sidebar. Håper det er ok :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Guri, det er bare en ære hvis du vil det :)

   Slett
 4. Wow, for en fantastisk boks du har laget :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Jorunn :) Slet litt med inspirasjonen denne uka - og det å hoppe etter Wirkola, hihi :) som var deg med innlegg hver dag sist uke!!! Du ruuuler!!

   Slett
  2. hihi.. blir nok ikke slik alltid, men noen ganger er man jo bare så inspirert, og jeg kan jo ikke gjemme noen til senere ♥

   Slett