tirsdag 18. november 2014

Siste utfordring i år:)

Da er det tid for juleutfordring:)

Vi vil at dere tenker jul, det skal IKKE være ett kort, og det SKAL være med ett stempel. Frist for å være med er 14/12  kl 23:55

På lørdag hadde DT treff og julebord her i butikken og alle fikk denne oppgaven når de kom.
Det ble en super koselig dag og kveld, med masse kreativitet, god mat og drikke og selvfølgelig mye latter. Savnet Hilde Jeanett og Synnøve som dessverre ikke kunne komme.

Begynner med ett lite stemningsbilde:
Her er noe av det jentene laget
Helen laget juletrær som av Tre-dies fra Marianne design. Hun har stanset ut 6 stykker og limt sammen, og laget en juletrefot :) Stjernen i toppen er stanset ut i glitterkartong med en 

Her er Malins Julekurv, som et brettet av bazzill og pyntet med mønsterark og stempel fra Kort og Godt. Hun har også brukt Julestjernedies fra Tim Holzt.


En til- og fra-lapp som er stanset ut med en Spellbinders labels dies, stemplet med et snøstjernestempel. Har svertet kanter, og stanset ut 6 sirkler med en scalloped puncher, brettet på midten og limt sammen. Har etterpå hatt på glitterlim.

Av Julestjerne dies til Tim Holtz ble det laget julepynt som er stemplet og embosset med Holiday Knit stempelet. Så er de limt sammen med 3d- puter.

Wibeke har her brukt en sizzix-dies og laget en nydelig tag. Vi har ikke akkurat den lykta, men her er link til en annen lykt. På toppen av tagen har hun stemplet en fin gren med dette stempelet. Hun har også brukt en God Jul dies som er stanset ut med Scrapmagasinets dies i glitterkartong. Pyntet med hyssing


Her er de flotte hjortene som Wibeke lagde :) Hun har brukt en dies og stanset ut i bazzill og i glitterkartong, og stemplet og embosset med stempelet Holiday knits.


Jorunn laget et nydelig minialbum av papirposer og Tags. Hun har brukt mønsterark fra Pion
og stempel fra Kaboks, og ellers diverse pynt :)Vi printet ut noen bilder som hun fikk limt inn, og
hver av oss måtte skrive litt på og pynte en tag :)
Og her er premien på denne utfordring


2 kommentarer: