søndag 2. november 2014

Julepyntet lerret.

God morgen og god søndag. I dag vil jeg vise deg frem et pyntet lerret, men ikke fremsiden. Jeg har pyntet baksiden av lerrete, og skapt et julemotiv som er fint å ha på veggen når det er jul. Jeg har aldri brukt å lage så mye til jul og er så glad jeg nå får sjansen for det er jo så moro.

Jeg har virkelig koset meg mens jeg har dekorert denne baksiden, men det gikk litt papir, før jeg fant ut hvordan jeg skulle gjøre det. for jeg klarte ikke å få et helt mønsterark inni, så jeg var nødt til å dele det i to.

Dette bilde viser best hvilke farger som er ekte, ikke så lett å få tatt bilder nå som det er så mørkt ute hele tiden. skulle jo nesten tro at vi var langt oppe i nord og hadde mørke tid :)

Må jo bare si at disse Pion arkene er rett og slett nydelige.

Det første jeg gjorde var å male baksiden eller den rette siden av lerrete i to typer blåfarger, og malingen jeg har brukt er Dina Wakley  sin Heavy Body acrylic paint lapis og night, Begge mønsterarkene mine er fra Pion, Days of winter Erik and Elsa, her brukte jeg 2 ark siden jeg har klipt ut figurene slik at jeg fikk 3D effekt, brukte da Papirdesign sine 3D puter, det andre er winter in swedish lapland icicles. Jeg har brukt bling/diamanter fra Kort og Godt, fuglene er fra den nye serien til Papirdesign sine trefigurer, God Jul er papirdesign sine tre ord, treet er en dies, og brukte hvit kartong, og snø  for å gi litt liv. Jeg har å brukt snø på trærne på selve mønsterarket.

Da var min uke ferdig og det har vært en fryd å få viser dere hva jeg har puslet med. I morgen er det Synnøve sin tur i bloggen, kos dere.

Klemm DT-Jorunn

2 kommentarer:

  1. Utrolig vakkert Jorunn, og ingen tvil man får følelsen av jul når man ser denne ♥ Nå kan julen bare komme hihi!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke før har laget julepynt, det er jo sååå kjekt ♥

      Slett