tirsdag 21. april 2015

Vinner av utfordring #2

God morgen, ja da har vi kommet frem til vinneren av utfordring #2. Det har ikke blitt noe lettere, og vi er så utrolig glad for alle de flotte bidragene vi har fått.

Vi vil først vise dere hva vinneren får i premie.Vi starter med topp 3.

Nr 1 av topp 3 er dette flotte bidraget fra Henriette, vi ble helt fasinert over det flotte egget hun hadde pyntet med bling. Hele kortet i seg selv var utrolig vakkert.Nr2 av topp 3 er disse herlige mini LOene til Tone K, snakk om å få frem både stemningen, og få oss til å ønske å reise til varmere strøk. Digger måten du har hentet frem rundingene i mønsterarket
.Nr 3 av topp 3 er Helga Elin sin utrolig flotte vertinnegave. Dette var en ny måte å lage disse telyskortene på, veldig diggbart.

Da er vi kommet til vinneren, og vi må bare få sagt at den som har vunnet har virkelig fulgt oppgave til punkt å prikke, og vi var veldig imponert over utførelsen. Et utrolig flott og stilig påske egg.

Vinneren er den som har dette bidraget. Gratulere så mye Helga Elin, hvis du er så snill å sende oss en PM eller mail, med adressen din sånn at vi kan få sendt deg premien din.

Så vil vi bare minne på at vi har utfordring nr #3 ute og det er bare å hive seg med, bare trykk på linken her eller oppe på topplinjen. 
Ha en strålende og kreativ dag alle sammen:)

2 kommentarer:

  1. Wow!!! Ååååååh så kjekt!! Dobbelt glad for dette! 1000 takk for at jeg ble valg til topp 3 og for vinnerbidrag! 😊

    SvarSlett
  2. Så gøy å at jeg vant topp 3 :)) Tusen takk for at dere valgte mitt kort, det var utrolig kjekt :)))
    Gratulerer så mye til Helga Elin som vant dobbelt premie, og til Tone som vant topp 3 :))
    Klem fra Henriette

    SvarSlett