mandag 13. april 2015

Eksplosjonsboks til Baby-gutt

Hei og god mandag! Denne uka vikarierer jeg og Lone for DT-Malin. 

Jeg er først ut og dette er mitt første blogg-innlegg EVER så håper dere bærer over med meg...tror nemlig jeg kommer til å bombadere dere med bilder her jeg sitter og ikke kan få bestemt meg for hvilke jeg skal bruke he-he...

Det første jeg vil vise er en eksplosjonsboks til en liten gutte-baby. Jeg har ingen liten gutt å gi den til, men synes disse arkene fra Graphic45 var så nydelige at jeg bare måtte gjøre noe med de :)

Og hvem vet, kanskje det kommer en dag da denne blir fin å gi bort.

Jeg hadde lyst til å bruke den flotte storken i esken, men den var jo altfor høy så da måtte jeg improvisere litt...det endte med å bli et hull i lokket der storken kunne stikke opp og på den måten ble en del av pynten på utsiden av esken også.

Til denne esken har jeg brukt de flotte mønsterarkene fra Graphic45-serien Precious Memories. De små sommerfuglene på siden er laget med Martha Stewart sin punch Classic Butterfly 3 in 1, de er punchet ut av et resteark og pyntet med en liten perle i midten.
Rundt åpningen på lokket har jeg pyntet med diverse blomster, med litt perler innimellom her og der og en nydelig blonde fra Marianne Design inntil kanten der det ikke er blomster.
Selv om storken var for høy til å passe inni boksen, ble den for lav til å stikke opp uten å ha noe å stå på (var liksom bare hodet som stakk opp, og det ble litt rart...) Dermed ble den plassert oppå en Liten eske av pappmache som ble pyntet med de samme herlige mønsterarkene. Under esken er det en blondeserviett og pyntet med noen av de samme blomstene og perlene som på lokket.
Slik ser boksen ut når den er utslått. Motivene på sidene er klippet ut av mønsterarket Pat-A-Cake og limt til sidene med limputer for å få litt høyde. Skrivefeltet er stanset ut med en die fra Die-Namics som heter Decorative Doily.

2 av sidene utenfor boksen har fått litt pynt på seg i form av die-cuts laget av Meomory box sin die Precious Stars og et banner fra La-la Land.

Ja, da var jeg igjennom og synes jeg klarte meg rimelig bra med utvelgelse av bilder og alt ;)

 Titt gjerne innom i morgen også, da kommer et kort laget av "resteark" fra dette prosjektet. Har du lyst og anledning er det mulig å se boksen IRL hvis du besøker butikken vår i Sarpsborg. 

Ønsker dere alle en super uke!
Klem fra Ann-Kristin

2 kommentarer: