mandag 23. januar 2017

Reisebrev fra Creativation USA

Tirsdag morgen, opp og hoppe etter en reisesyk natt, ikke mye søvn når man gleder seg som unger til en uke på tur.


Ca 22 timer etter vi dro hjemmefra, var vi endelig fremme på hotellet i Phoenix! Fantastisk seng, utsikt og rom.

På onsdagen ble det en "liten" tur på Michael's, som er en stor hobbybutikk-kjede her borte. Det var som å komme til himmelen! Butikken var enorm!

Vi brukte dagen til shopping, avslapping og kos. Så vi skulle være klare til første dag med kurs. 

 Vi var våkene og klare lenge før klokka ringte selvsagt! 
Gel press academy var først ut, sammen med deco-art me Andy Skinner. Fantastiske kurs! Med minst like fantastiske gaver!Fredag 
Klare igjen vi👍🏻 
Distress, Dylusion, Ice Resin og Planner kurs tok hele dagen, og fulle av ideer og inspirasjon (og litt starstrucked) fikk vi i oss litt mat før senga ropte, LITT døgnville ennå se😂Lørdag var første dag på messa, og køen bar lang for å komme inn. Det var til og med underholdning i køen! Når dørene endelig gikk opp, åpnet det seg en drømmeverden av kreativitet på innsiden. Det er vanskelig å beskrive hvor fantastisk opplevelse det var. Det er mye mennesker å mye å se, men det er ikke FOR mye av noenting. Vi kosa oss hele dagen med å se på nyheter og delta på makes and takes. Vi rakk litt mat, før vi fant senga igjen.  

Søndag og andre dag på messa splitta vi oss litt opp pga kurs og avtaler. Kursa var med Sissix, Judi Kins og Spectrum Noir. Vi har sett veldig mye vi ønsker oss og ønsker å vise dere, og vi har funnet nye favoritter, nye bekjentskaper og ny kunnskap. Og enda er det en messedag igjen! 

Håper dere har det helt fantastisk der hjemme. Og husk: "There are no mistakes, just happy accidents!" 

Klem fra Lone og Karianne i Phoenix

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar