mandag 6. juli 2015

Bryllupskort

Det er sommer, sol (forhåpentligvis) og høysesong for bryllup. Pion Design kom for litt siden ut med den vakre bryllups-serien Vintage Wedding så da jeg trengte å lage noen bryllupskort måtte det bli av disse vakre papirene.


Til dette kortet har jeg brukt Pion Palette White II som er i kartongserien Pion har kommet ut med, og som går i deres egen fargeskala. Mønsterarket er Vintage Wedding Rose. Bak mønsterarket er det brukt et annet ark fra Pion Palette - Pion Green I, denne er punchet langs kanten med Martha Stewart kantpunch lace heart.


Enkelt pyntet inni med samme mønsterark og kartong.


 Motivet er fra et utklippsark fra Studiolight som heter romantic pictures. Sommerfuglene og frimerke-hjertet er klippet ut av Vintage Wedding Borders, blomsten er fra Wild Orchid Crafts og ringene som er brukt finner du her.Kort nr 2 fikk en base av Bazzill Kraft, også her er det Brukt Pion Palette White II til den underste matten og rammen under bildet, og Vintage Wedding Rose. I tillegg ville jeg gjerne ha inn en annen farge og da falt valget på Vårtecken fra Pions serie Sagan om våren som har en nydelig ferskenrosa farge.


Også dette kortet er helt enkelt pyntet inni med Pions Sweet Baby - Baby Girl.


Kort nr 3. Her har jeg forsatt med de samme flotte arkene fra Vintage Wedding. Halvperlene er  Sjøgrønn fra Papirdesign.


Her har pynten fått på seg litt Star Dust glitterlim.

Håper dette kunne være til litt inspirasjon og ønsker alle en flott ny uke!

Klem fra Ann-KristinIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar