onsdag 10. august 2016

Rundt kort med skjulte albumsider og TUT

Hei! Her er mitt inspirasjonsbidrag til månedens utfordring som du finner her, og er en artig vri med bingobrett, bli med du også og gi deg selv en ekstra utfordring! Fin premie er det også :)
Jeg valgte Dies, stjerner og knapper.

Det er så hyggelig å ta vare på minnene og ekstra moro å gi noen en liten overraskelse i posten. Derfor slår jeg 2 fluer i en smekk og sender avgårde dette runde kortet til et par som jeg var så heldig å tilbringe noen dager med i sommer. Inni kortet har jeg nemlig laget "albumsider" med plass til bilder.


På venstresiden når kortet åpnes har jeg et hvitt panel til å skrive en liten hilsen på.


Når en tar tak i båndet som er festet til den øverste "albumsiden" og drar det oppover kommer det flere sider til syne! ;)
Jeg har limt inn bilder på begge sider.


Og her kommer en liten oppskrift på hvordan jeg har gjort det:


Til selve kortet har jeg brukt den største diesen i pakke med 3 fra Kort & Godt, en sirkeldies med flotte "sømkant". Jeg har brettet en sort kartong på midten og så legger jeg diesen over MEN utenfor kanten slik at de 2 sirklene blir hengende sammen.


Da blir selve kortet seende slik ut når det er brettet ut :)


Så stanser jeg ut "albumsider" i sort kartong og bruker den midterste størrelsen på diesen til dette sånn at de blir litt mindre enn selve kortet.


Starter med å lime fast et bånd på høyre side inni kortet som vist på bildet.


Så limer jeg en av de mindre sirklene oppå.


Jeg har også stanset ut noen "albumsider" i mønsterark.


Deretter legger du neste "albumside" oppå den sirkelen du nettopp har limt fast og limer båndet tvers over denne som vist på bildet. Så limer du en "albumside"(sirkel) over der igjen så båndet blir skjult inni.


Slik fortsetter du til du har så mange sider du vil ha ( jeg har 4 i mitt kort) og på den siste lager du en liten hempe som på bilder over her og limer båndet tilbake på sirkelen før du limer siste sirkelen over der igjen. (bildet under)


Og så er det bare å pynte i vei. Jeg har ikke så veldig mye pynt inni "albumet" for det er nok greit at det ikke bygger for mye...bildene stanset jeg ut med den minste sirkelen.

Håper du også fikk lyst til å prøve dette, var iallefall veldig gøy å lage :)

Klem fra Ann-Kristin

Materialliste:

4 kommentarer:

  1. Så utrolig kjekk minialbum! <3 Veldig kreativt og en flott minnegave til vennene dine! Tusen takk for tutorialen, dette må prøves! :D

    SvarSlett