tirsdag 9. august 2016

Kurs ved Jubileumstreffet.Siste helgen i August er treff  i Sarpsborg, og ikke hvilket som helst treff, 10 års jubileumstreff for Scrappiness.

I sammenheng med det, skal jeg holde et kort/Layout kurs, med noen helt nye produkter fra Canvas Corps Brand, en ganske stor produsent i Usa. Vi er så heldig å har fått helt nye litt spesielle ark fra dem. Så om ikke det var nok har vi å fått maling som er litt spesielle.. Ja jeg vet det finnes tusen malinger så hva er så spesielt med disse.
For det første så er denne malingen ganske gjennomsiktig, veldig kjekt om du skal male noe hvor du vil at strukturen, eller trykket du maler på skal skinne igjennom. Om du ikke vil det trenger du bare to lag med maling. Denne malingens egenskaper gjør at den er perfekt til å fargelegge med.
Det fine er at den tørker fort, men samtidig kan du tilsette vann til den for å få nyanser i fargen. Denne malingen kan du male på alle flater, og det helt uten å må grunne av noen slag.

Vi skal å leke med Ken Oliver sitt akvarellark, og CanvasCorps Brand .. Ken Oliver har pulver lik brusho, og han var ikke fornøyd med arkene som fantes på markedet så han etter mye leting tok kontakt med CCB og der fant de frem til et ark, som tålte pulveret, uten å bryte ned fibrene, og uten å trekke igjennom, helt uten å måtte behandle arket først.

Så kommer det siste arket som vi skal leke med det er nytt av året og heter Mixed media Origins, den kan brukes til hva du vil, og tåler en god støyt.


Disse arkene kommer med to forskjellige sider, hvilken side du vil bruke er helt opp til deg.


På kurset skal vi å bruke:


Vi skal bruke: Brusho, Glimmer mist, High Impact Paint, Crackle paint, Stempler, Stensiler og mye mer. Dere får et kit som er fylt med Canvas Corps produkter.
Dere trenger selv å ha med: Limrull, Glossy accents (flytende lim), 3D puter, Skjærebrett, Skalpell, Skjæreunderlag (har dere ikke går det fint an å bruke en liten saks) og Archival Ink. Har du noen bakgrunns stempler eller stensiler som er din favoritt ta gjerne disse med. Har du ikke kan du med glede få låne hos meg.Ta også med 3 pensler: -1 liten litt stiv, og 2 i ulike størrelser. Tørkepapir og våtservietter.
Du trenger også bilder i størrelse 3x4 inch (8,9 x10,2 cm). Ta gjerne med både sort/hvit og i farge så ser du selv hva du synes passer best.
Kurset koster 450 kr og det er plass til 10 stk.
Påmeldingen er bindende, og må betales til kontonr 0520.59.69731 husk å skrive navn på deltaker på betalingen

Hjertelig velkommen til lek og igangsetting av det kreative.
Dette blir gøy!!!
Vennlig Hilsen Jorunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar