mandag 22. august 2016

Layout med KaiserCraft og Artisian Powder

Hallo og god mandag! En ny uke venter...
Jeg har laget en layout med de flotte arkene fra KaiserCraft. Sirkler går igjen på layouten, og sirkler er også temaet på vår utfordring denne gangen. Du finner utfordingen og mer info her.


Jeg falt totalt for det flotte arket fra KaiserCraft - Boho Dreams collection - Dreamcatcher. Det passet flott sammen med Always and forever arkene. Arket har en flott farge og et stilig mønster.Derfor har jeg ikke gjort så mye med bakgrunnen. Jeg har kun grunnet arket med Mod Podge og brukt litt paste og stensil.Jeg har brukt Finnabair Light paste og blandet inn Prima Artisian Powder . De kommer i tre farger og her har jeg brukt Chapeliere. Dette pulveret er fantastisk. Gir en matt og flott farge og kan blandes med paste, eller brukes som den er til å farge produtker.

Denne har jeg også brukt for å farge blomstene, men her har jeg brukt alle tre fargene og Prima Impress gold spray. Til å dekorere med har jeg brukt Always and forever collectables og blomster som jeg har farget.
Sprayet litt rundt med gull spray og hvit spray fra  Dylusions.På chipboarden har jeg brukt Finnabair Texture paste - White sand for å få litt mer tekstur. Så har jeg farget med sort Artisan powder og Color bloom - gold spray igjen. Synes gullsprayen blir utrolig fin mot den matte og ruglete chipboarden.


Det eneste som man skal tenke på når man bruker Artisian pulveret, er at det smitter. Så man kan godt ta på et lag Mod Poge (eller som jeg gjorde - hårpray... :) )

Material liste:
Prima Finnabar light paste og Texture paste - White sand

2 kommentarer: