fredag 12. august 2016

Konfirmasjonskort Kort & Godt

Hei igjen! Da var det fredag allerede og mitt siste bidrag med Kort & Godt produkter og også siste innlegg som bidragsyter til bloggen. Det er litt vemodig, men jeg gleder meg til å følge med videre på hva de nye designerne har å vise frem. Det blir spennende :)

Denne gangen har jeg laget et konfirmasjonskort til jente, ikke det helt av det sukkersøte slaget kanskje, selv om det er litt rosa og med sommerfugler. Jeg har brukt flere av de superkule nye arkene sort/hvite mønsterarkene fra Kort & Godt. 


Jeg har gitt arkene et bittelite personlig preg i og med at jeg har fargelagt noen detaljer i arket. Til det har jeg brukt Distress Ink Stempelpute Picked Raspberry og vannpensel.


Sommerfuglene er stanset ut med Kort & Godts sommerfugler die som stanser ut sommerfugler i 6 forskjellige størrelser. Jeg har stanset ut i rosa og sort kartong og limt 2 forskjellige størrelser oppå hverandre.Inni har jeg brukt de samme arkene så det blir en helhet på kortet og "som vanlig" har jeg et stempeltrykk på venstre side og skrivefelt på høyre :) Alle mønsterarkene er svertet i kantene med Distress Ink Black Soot.

Og med det må jeg få takke for meg og tusen takk til alle som har tatt seg tid til å lese og har likt innleggene mine, det har vært en utrolig morsom og lærerik erfaring å ta med seg :)

Stor klem fra Ann-Kristin

Materialliste:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar