fredag 19. desember 2014

Julekurver
Fortsatt i julemodus, og snart tid for pynting av juletreet :) Har børstet støv av gamle kunster med å lage julekurver, men har brukt mønsterark og bazzil i stedet for glanspapir.


Kremmerhus, julekurv av sirkler og flettet julehjerte :)


Her er jo en tradisjonell flettet hjertekurv :) Har brukt mønsterark fra Papirdesign, dompap, grønn bazzill og glitterlim. Kantene er svertet med distress ink. Denne kurven var litt vankseligere å brette med mønsterark siden de er stivere, men jeg synes resultatet ble søtt :) Litt rusten i brettinga- men det blir flere, så øvelse gjør mester :)


Kremmerhuset er laget av samme mønsterark, Papirdesign sitt dompap. Her har jeg tatt bånd rundt kanten, og har hatt glitterlim oppå båndet. Alle kanter er svertet med distress ink :)


Og så den enkleste lille julekurven. Den har jeg rett og slett punchet ut med en marvy clever lever craft punch i Papirdesign sitt ark dompap og rød bazzill, og har hatt glitterlim på. Alle kantene er svertet med distress ink :)

Dette er jo enkel "i siste liten" pynt som man også kan lage sammen med barn- og det kan jo være koselig nå når man får julefri :)

Ønsker alle en riktig GOD JUL :)
*Helen*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar