onsdag 10. juni 2020

Livesending Mixed Media med Karianne



Søndag 7/6 hadde Karianne en livesending på Facebook. Hun lagde ett eget album med mixed media og produkter fra Aall & Create.
Lyst til å se filmen:

Mixed Media

I etterkant har hun gjort ferdig dette albumet og her kommer masse herlig inspirasjon:)




Den første siden ble en vellumside med foileprikker i sølv. Denne ble ikke vist på sendingen. 

Denne siden ble laget med All and Create stemplet som er formet som en sommerfuglvinge og stemplet med Jet Black Archival Ink. Fargene er kun Distress Embossing Glaze som er lagt på ved hjelp av Versamark watermark ink og Versamarker embossingpenn. Teksten er skrevet i etterkant av sendingen, med hvit Poscapenn.



Disse to sidene ble laget med Gloss Spray fra Dina Wakley, og siden til venstre ble også stemplet med et stempel fra Studio Light Grunge Collection. Etter sendingen ble det lagt til Stickles glittter som effekt, og på høyre siden er det brukt et lite blad stempel fra Studio Light Art By Marlene. Teksten er Dylusion Bigger Backchat klistremerker.


På disse to sidene ble det brukt Dylusion ink sprayer og stempel med vann på, for å lage en såkalt "ghosting" effekt på bakgrunnen. Verste side ble også sprayet med Dylusion skimmerspray etter sendingen. Høyre side har blitt malt med svart Dylusion maling gjennom stensil fra Darkroom Door. Motivene er Dylusion stempler, og teksten er skrevet med svart Poscapenn. Hvit drodling er laget med hvit poscapenn. 


Disse sidene ble laget med pigmentpulver og vann. Pulveret som ble brukt heter Colorburst fra Ken Oliver, men har nå byttet navn og heter Sparx by Ken Oliver, og produsent er nå The Crafters Workshop. Det er brukt stensil og våtserviett for løfte bort farge igjen, og dermed få lyse partier som rundingene på høyre side. Stemplene er fra Dylusion, og tekst og drodling er skrevet med svart og hvit Poscapenn. 


Siden til venstre er laget med Dylusion Ink Spray og stempel fra Studiolight Grunge Collection. I ettertid har blomstene fått litt dylusion blekk på seg, med bruk av pensel, og litt stikles glitter som effekt. Teksten er skrevet med svart Poscapenn. 
Høyre side ble først laget med akvarellmaling, men dene siden passer ikke inn med resten av boken, og ble derfor sprayet med Dylusion Ink Spray i ca samme farger som malingen under. Stemplet i bakgrunnen er fra All and Create og fuglene er Dylusion stempel. Hvite omriss er laget med hvit Poscapenn. 


Denne siden er en "hemmelig" side, i mellom to dekorerte sider. Det vil si at basen er laget som et kort og kan åpnes, i istedenfor de andre sidene som har en enkel base med dekor på begge sider. Stemplet er fra Dylusion, og teksten er skrevet med hvit Poscapenn. Bølgene er tegnet med Dylusion Journal Block.


Disse sidene ble begge laget med Det samme pigmentpulveret som er nevnt over her. Venstre side er stemplet med stempel formen som en sommerfuglvinge fra All and Create og Jet Black Archival Ink, og embosset med holografisk embossingpulver. Siden til høyre er stemplet med et annet stempel fra samme stempelsett som den til venstre, og er embosset med klart embossingpulver. Teksten er skrevet med hvit Poscapenn. 


Siden til venstre er en "swipe up" fra sidene jeg laget med Dina Wakley gloss spray, og det betyr rett og slett at man tørker opp restene på bordet med et ark og bruker det arket som bakgrunn. Så er det stemplet med et stempel fra Studio Light Grunge Collection, og outlinet med hvit Poscapenn. 
Siden til høyre er laget med Distress Oxide som er stemplet på bordet, sprayet med vann og tørket opp med siden som blir bakgrunnen. Stempel fra Studio Light Grunge Collection. Og Stickles glitter som effekt. Teksten er et klistremerke fra Dylusion. 


Disse sidene er laget med stempel fra samme stempelplata som de andre sommerfuglvingene, fra All and Create. Verste side er fargelagt med distress ink og pensel, og høyre side er fargelagt med Prima Watercolor. Teksten er skrevet med hvit og svart Poscapenn, og det er lagt på nuvo vintage drops som effekt på bær og inni blomstene. 


Siste siden er laget med tre farger Distress Oxide, som er blendet i hverandre med Blending Brush fra Picked Fence. Så er det brukt sommerfulgvinge stemplet fra All and Create med vann på for å få liv i bakgrunnen. Det er brukt stensil fra Darkroom Door og blendet de to mørkeste fargene sammen for å få frem sommerfulgvingen uten at den blir helt dominerende. Hvit Dina Wakley Gloss Spray for hvit sprut-effekt, tekst er klstemerker fra Dylusion Bigger Backchat, og det svarte omrisset er laget med en svart fineliner tusj. 

Alle dekorerte sider limt opp på svart bazzil kartong, og binde sammen med to tagninger. 
Hullene er laget med en Crop-a-dile tang. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar