mandag 26. mars 2018

Gratulere med dagen og kule katter


Jeg har laget et enkelt og vårlig bursdagskort med de superkule kattene fra  Aal & Create.
Bakgrunnen er laget med Oxide ink og en stensil, også den fra Aal & Create.Disse kattene bare falt jeg helt for, og jeg som egentlig er et hundemenneske! Du kan velge tre forskjellige ansiktsutrykk på dem, og det er også en bakside av katten på stempelplaten.


Jeg har fargelagt de med blyanter fra Chameleon og Koh-I-Nor Polycolor. Dette er fargeblyanter som blender godt begge to, og du kan bygge fargeleggingen med flere tynne lag. Laget noen prikker med hvit del-pen fra Uniball.


Den ene katten er festet med tykk tape slik at den står litt fram foran den andre. Jeg har brukt wasitape for å gi den noe å stå på, og drodlet streker rundt på kortet for å ramme det inn.Bakgrunnen er laget med oxide ink, og jeg har laget den i tre lag, men tørket imellom hvert.
Med en stensil har jeg farget med to farger igjennom, så sprayet på stensilen og trykket framsiden med farge ned mot arket. Det gir en fin effekt. 
Videre så har jeg stemplet med et bakgrunn stempel med de to fargene og får da litt sterkere farge og tidligere mønster. Det er veldig enkelt og fint når du bygger på den måte, og du har god kontroll på hvordan det blir.


Festet motivet med bakgrunn på bazzil med 3d tape. 

Nå lure du kanskje på hvor den siste katten ble av? Han kom på innsiden.


Jeg likte alle produktene fra Aal & Create veldig godt, både stemplene og stensilen. Dette er første gangen jeg bruker de og jeg synes det var solide og gode produkter i mange fine design.

Ønsker dere en god uke, og har du fri så håper jeg du nyter fridagene:)
♥ Klem Bente-Heidi
Materialliste


2 kommentarer: