onsdag 29. november 2017

Overskrift Juleornament med tutorial
Hei igjen alle sammen
I dag har jeg laget et juleornament av sirkler. Det er veldig enkelt bygget opp, men blir dekorativt og fint både med og uten pynt.Først puncher man ut 9 sirkler i ønsket str. Jeg har valgt ganske store sirkler denne gangen, og får derfor et stort ornament. Andre steg er å brette 8 av sirklene på midten. Så bretter man hver av halvdelene en gang til, som vist på bildet. Deretter bretter man en siste gang på hver side, før man er klar til å montere alle de bretta delene sammen med den siste sirklen.


Man markerer midten av den siste sirklen og legger hver bretta del på. Det lønner seg å teste litt plassering før man limer fast.
Når man har funnet en plassering man liker, limer man fast baksiden av alle bretta deler, til den siste sirkelen. Så er det tid for pynt. Jeg har valgt å lage en stor snøkrystall å beste i midten med splittbinders, samt lime inn pyntebær i noen av brettene, halvperler på snøkrystallene, og til sist piffe opp alt med litt stickles. Det blir aldri for mye glitter!Denne kan enten brukes som borddekorasjon, henges på tre (da bør den være litt mindre) og henges i vindu. 
Man kan også lage to like og lime rygg mot rygg så den blir lik på begge sider. Det er ekstra fint hvis den skal henge i vindu. 

Ha en fantastisk dag alle sammen! 
Klem fra Karianne


Materialliste

1 kommentar: