onsdag 1. november 2017

Mini artjournaling ~ minner om utfordring

Hei hei:-) I dag har eg eit raskt innlegg for å minne om utfordringen, som er å bruke maling på prosjektet ditt. Du har enda 14 dager på deg, så du har goooooood tid til å levere inn ditt bidrag å vinne denne nydelige premien:-)Det er kommet inn mange flotte bidrag, så ta gjerne ein tur innom bloggene til dei andre som har deltatt for inspirasjon (linker i kommentarfeltet på utfordringsinnlegget). 

Du kan jo ha maling på dei aller fleste prosjekter, men eg har, som så ofte nå for tida, ei art journal side. Blei så utrulig inspirert på seinsommeren etter eit kurs med Kate Crane, at eg nesten ikkje klarer å lage noko anna:-) Men vent nokre veker/måneder til så får du sett ei heilt ny side av meg;-) 


Denne sida er laga ved å legge maling lag på lag, først med brayer, så gjennom stensiler. Tok på litt washi tape mellom malingslaga, så dei ikkje blei dekka heilt. 

Så har eg stempla med fleire ulike farger som matcher malingen. 


Har doodla litt rundt om kring med både kvit og svart penn. Til slutt har eg limt på utklippa tegninger og ord. Siste finish er litt stickles her og der:-) 


Produkter:
Diverse stempel, desse fra Tim Holtz er supre til bakgrunnar
Mange ulike farger stempelputer fra Archival ink og Ranger


Ha ein nydelig november dag:-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar