tirsdag 26. mai 2015

Mitt bidrag til utfordring #4, Layout.

God morgen og god tirsdag. Jeg ble super inspirert av oppgaven som Ann-Kristin laget til oss alle. Jeg hadde i starten av min scrappe kariere en veldig stor kjærlighet for sommerfugler, jeg kjøpte vel omtrent alt jeg kom over :)

Jeg har laget en Layout av storjenta mi, med litt sommerlige farger, ennå det var et juleball hun var på ..


Jeg har faktisk brukt en del nye og gamle KaiserCraft produkter, og miksa inn litt prosject Life kort, synes det er ganske artig å mikse forskjellige deler av scrappingen.

På dette bilde kan du så vidt skimte litt rester fra da jeg tok på crackled paste, og den er egentlig hvit, men jeg hadde ikke rengjort stensilen før jeg la den i fra meg sist. Så nå fikk jeg med meg litt gul gelatos. Jeg liker å bruke rester, og heldigvis så funket dette. hadde vært verre om det var en farge som ikke passet.


Så har jeg brukt Prima sine epoxy stickers, jeg elsker dem, de kan du bruke til hva som helst, og de fremhever så godt.


Å bling, livet er jo ikke et samme uten. Jeg har å gjort noe jeg sjelden bruker å bruke, nemlig osteklut og papp, mitt første kurs var med Scorpionen, Marianne Johansson, og der ble jeg veldig inspirert og lært at man kan bruke mye, og ikke minst ha mange lag. Og ha på litt medium :) Men av å til glemmer man ut hva man har lært.
Det var det jeg hadde å vise i dag, om du vil være med på utfordringen vår, ta en titt her.

Ha en nydelig kreativ dag, god klemm Jorunn


Jeg har brukt:
KaiserCraft mønsterark Blue Bay Collection, Sea Breeze 
-Papp fra ei pappeske
-osteklut

2 kommentarer: