mandag 17. juli 2017

Utfordring # 7 Lag dine egene blomster

Juni er godt i gang, og en ny utfordring er på sin plass! Denne gangen er oppgaven ganske så enkel. Ingen andre krav, enn at prosjektet ditt inneholder egenlagde blomster. 


Det finnes mange måter å lage blomster på, og her viser jeg dere hvordan lage blomster med Heartfelt sine blomsterstempel og dies (men dere kan lage på akkurat hviken måte dere vil). Så kommer det fler eksempler etterhvert. 


Først stempler jeg blomstene jeg med sort Archival på et hvitt ark. Man kan selvsagt bruke fargede ark også, men jeg har valgt hvitt fordi jeg skal farge blomstene med distress. Man kan også bruke vellum, som får et helt annerledes og mye mer romantisk utseende. Jeg har brukt Sunrise Lily og Flowering Dogwood fra Heartfelt i dette eksemplet.


Neste steg er å dise ut blomstene med formene som hører til stemplene. Jeg har brukt Big Shot for å gjøre dette.


Så er det tid for å fargelegge. Jeg har brukt Distress stempelputer for å fargelegge. Jeg jobber i sirkelbevegelser fra midten og utover. jeg begynner med den lyseste fargen, og den mørkeste bruker jeg kun til sverting i kanten. 


Så skal blomstene formes. Jeg bruker Heartfelt deluxe shaping kit når jeg former blomstene. Kuleverktøy på en skummatte former blomstene fra baksiden. 


Nå er det bare å lime sammen de formede delene av blomstene. Jeg har brukt Tacky Gluehttps://www.scrappiness.no/products/aleenes-original-tacky-glue7. Min favoritt av disse to variantene er absolutt Sunrise Lily. En herlig sommerlig blomst som gir en flott dekor alene, eller sammen med andre blomster. Jeg har valgt å bruke bare to blomster på mitt kort denne gangen, på den måten kunne jeg bruke store blomster uten å forstyrre designet på arkserien jeg har valgt. 
Jeg ELSKER at det er sommer, og alle de morsomme fargene dette fører med seg, så jeg har valgt meg et ark-kit fra Simple Stories som heter Summer Days


Her er noen fler eksempler på blomster jeg har laget med Heartfelt sine serier.

Utfordringen varer t.o.m. 15. august kl. 23.55 og reglene finner du HER. Legg link til bidra i kommentarfeltet eller send på mail.

Og her er premien du kan vinne (prills er superkule å bruke i senteret av blomster)Lykke til med utfordringen, jeg GLEDER meg til å se deres bidrag!
8 kommentarer:

 1. Super fed udfordring, men I må da vist mene at det er JULI og IKKE juni, der er godt igang, mon ikke? ha ha ha

  SvarSlett
 2. Ett bidrag från mig:
  http://pillan-pillan.blogspot.se/2017/07/bara-for-att.html

  SvarSlett
 3. https://ingunnsinekort.blogspot.no/2017/07/kort-med-flyelsblomst.html

  SvarSlett
 4. https://ingunnsinekort.blogspot.no/2017/07/en-bukett-med-blomster-og-hjerte.html

  SvarSlett
 5. https://ingunnsinekort.blogspot.no/2017/07/sommerkort-med-foamiran-blomster.html

  SvarSlett
 6. Her er mitt bidrag :-) https://lenaskort.blogspot.no/2017/07/best-wishes.html

  SvarSlett
 7. Her er et bidrag fra meg
  http://majaapia.blogspot.no/2017/08/fun-folded-twist-card.html

  SvarSlett
 8. Bidrag fra meg :)
  https://tonesscrapperom.blogspot.no/2017/08/orange-og-blatt-mixed-media.html

  SvarSlett