fredag 10. oktober 2014

Til- og fra lapper.


Når man har puslet litt med julekort, har man gjerne en "liten" haug med restepapir. Da er små-prosjekter som til og fra lapper en super ting å få brukt opp restene på. Dessuten er det ting som går fort og lage, og det er ting man skal bruke :) Her har jeg laget noen lapper med en dies fra sizzix, som trykker ut i to forskjellige størrelser.

 Her er den minste tagen. Har brukt ark fra Maja Design som jeg har punchet ut noen søte dompaper fra. Har og så brukt et annet ark fra samme serie, punchet ut en gren med puncher fra Martha Stewart og hatt på glitterlim. Svertet alle kanter med catseye


 Her har jeg brukt det samme som på tagen over, men har pyntet med metallpynt og bånd.


 Her er den største tagen. Den er pyntet med papirservietter, ark fra Maja Design,  snøkrystaller, stempel fra Norsk stempelblad som er punchet ut med sirklepunch og limpt på en scalloped punch. Alt er svertet med cats eye. Har tegnet søm rundt kanten.


Her har jeg brukt samme tag og samme stempel og mønsterark som over, men har pyntet med stjerner av bark fra Kort&Godt. Har også brukt glitterlim.

Dette er også et flott prosjekt til juleverksted med ungene :) Håper dere ble inspirert til å grave i restekassa, og lage noen flotte til og fra lapper til jul :)

Helen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar