tirsdag 10. oktober 2017

Årets scrappebutikk 2017


Stolt, glad, rørt, ydmyk og takknemlig, er følelser jeg har kjent på siden jeg i går fikk greie på at Scrappiness er kåret til årets scrappebutikk 2017.

De gir litt ekstra å få denne beskjeden, da er det verdt all jobben.

Men hadde ikke fått denne uten hjelp av mitt utrolig dyktige design team, all ære til dere som kreerer de flotteste prosjekter.

Og sist men slett ikke minst, Tusen Takk til alle mine herlige kunder, uten dere hadde det i alle fall ikke blitt noen pris. Jeg stortrives på jobb og har fått så utrolig mange nye flotte venner gjennom Scrappiness.

TUSEN TAKK til alle som har gjort dette mulig!!

Klem Lone

Ps selvfølgelig en takk til the Paper Crafting også som har hatt denne avstemmingen:) Her er deres artikkel om saken.

I år, som tidligere år, har vi hatt en avstemming gående hvor vi har oppfordret våre lesere til å stemme på sin favoritt blant de skandinaviske nettbutikkene. Vi har valgt å dele avstemmingen inn etter land slik at vi kårer en favoritt i hvert av de tre skandinaviske landene. 

Vi er svært glade at så mange tok seg tid til å avlegge stemme og vi er nå klare for å avsløre hvilke butikker som ble årets favoritter i henholdsvis Danmark og Norge. Dessverre har vi fått inn for få stemmer til å kåre en svensk favoritt i år. Det vil vi satse på å rette opp i til neste års avstemming. 
Våre danske lesere har også i 2017 stemt fram Hobbyboden i Samsø som sin favoritt og vi gratulerer Hobbyboden så mye!
Den norske favoritten er ny i år og vi har gleden av å gratulere Scrappiness i Sarpsborg som årets favoritt blant våre lesere!
Både Hobbyboden og Scrappiness vil bli kontaktet og premiene til begge butikkene er som følger: 
1) Spesialdesignet badge “Favorittbutikk 2017”
2) Tilbud om presentasjon av butikken i en artikkel i The Paper Crafting
3) Butikkens logo på The Paper Craftings populære butikkside i ett helt år
Tusen takk til alle som stemte på sin favoritt!

8 kommentarer: