onsdag 2. januar 2019

Kurv med Godis - Giftbasket

Godt nyttår alle sammen :) Har du fått gave av noen du har glemt å gi til? Eller har du kanskje lyst til å gi en oppmerksomhet til en god venn? Jeg har laget noen av disse kurvene og gitt bort til jul med godis, karamell og/eller twist. En perfekt gave som vil gi glede da alle liker hjemmelagde gaver. Er du er av dem som lager karameller, småkaker og annen snop kan du legge det i kurven og du har en 100% hjemmelaget gave ;)


Kjenner igjen formen? Vi skal nemlig lage en kurv på samme måte som kanskje noen av oss har brettet en spå når vi var yngre. Slik begynner vi:1. Bruk ett 12x12 inch ark og merk det av på 6 inch på hver side.

2. Preg så fra merke til merke slik at du lager en ny firkant som vist på bildet.

3. Snu arket og brett sidene inn mot midten slik at du bretter trekantene inn og den siden med mønster siden vises. Tips! Ha Scorepenn lett tilgjengelig og bruk den hver kan du bretter en side/del.

4. Snu arket igjen, finn midtpunktet og sett ett kryss.

5. Så bretter du enda en gang mot midtpunktet du har merket av.

6. Lim så fast "midtlinjene". Dette hjelper deg til å få en stivere kurv.

7. Brett så på midten begge veier. Bruk igjen pregepenn for å få pene brettekanter. 
8. Så skjærer du ut fire deler som måler 2 3/4" og limer dem på firkantene. Jeg har snudd den en gang for hver del jeg har limet på så motivet bli vist samme veien når kurven blir brettet opp. 
9. Ingen kurv uten håndtak. Her har jeg bruk en edge punch fra Marta Stewart og samme mønster ark som bruk tidligere med en bredde på 1 inch. Total bredde er ca på 2,5 inch. Lim delene sammen, så limer du endene på innsiden av kurven.10. På toppen av håndtaket har jeg dekorert med en liten variasjon med blomster og perler.


Dette er da sluttresultatet jeg er svært fornøyd med. Tips! Legg helst godis og kaker som er pakket inn så ikke papirkurven trekker til seg fett og får flekker. ;)Godis og sjokolade kan gis i mange anledninger - jentekveld, vertinnegave, julegave, bursdagsgave, ja her er det bare fantasien som setter grenser ;) Pynt den etter anledningen/tema. Det er nok å velge hos Scrappiness.no i bazzil, mønsterark, blomster, perler og pynt.
Igjen, godt nytt scrappeår og kos dere resten av mørketiden med papirgleder, god musikk og kreativitet :)


Britt Anita :D

Material Liste:
Verktøy jeg har brukt:

Scoringpenn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar