mandag 5. september 2016

En myk start

Hei på dere:) 
Dette er mitt første blogginnlegg som et nytt tilskudd i designteamet, noe jeg er kjempebegeistret for å ha fått muligheten til! Det blir en litt myk start med noe som ikke er så altfor avansert, siden jeg er parkert på sofan med nyopererte bein denne gangen:) Men litt får vi da til likevel;) Jeg har laget et gratulasjonskort som er ment å passe til både gutt og jente denne gangen. Jeg har latt meg inspirere av Coca Cola, men valgt å styre unna bruk av bilde og logo likevel. Basen er 15x15cm svart Bazzil, og det røde glitterarket er fra Best Creation. 
Mønsterarket jeg har brukt er «beer tabs» fra Out There. 
Jeg liker å bygge både kortene og pynten min i flere lag, og jeg er derfor veldig glad i vimpel-disen fra kort og godt, og stjernedisen fra Die-Namics. Disse egner seg godt som rammer, skrivefelt og ren pynt. Særlig godt liker jeg detaljen med «sømkanten» rundt. Som dere ser kommer bakgrunnsfargen lett til syne gjennom «sømmen». På grunn av bruk av glitterark har jeg valgt å styre unna stempel denne gangen, og heller bruke bare dies til tekst. Gratulerer med stjerne kommer fra Papirdesign. 
Det er kanskje litt annerledes å bruke svart skrivefelt på kort, men jeg liker annerledes. Annerledes er meg. Brusflasken inni kortet er diesen «soda pop bottles" fra Die-Namics. 
Jeg har brukt ATG for å lime paneler sammen, og Glossy Accent for å feste teksten og metallpynten (fra gamle brusbokser) i fronten på kortet.
Perlene er fra Queen&Co. 

Baksiden av kortet er «pyntet» med mitt personlige stempel, som jeg alltid setter på det jeg lager. Jeg anbefaler alle å skaffe sitt eget personlige stempel som signatur, det er et lite kunstverk du lager hver eneste gang, og det burde alltid ha en signatur:) Ta gjerne kontakt med Scrappiness hvis du lurer på hvordan du kan få ditt eget stempel. Jeg håper dere liker kortet mitt, og at dere fikk inspirasjon og lyst til å lage noe litt annerledes og enkelt. 

Ha en super dag alle sammen, og vær kreative! 

Klem fra Karianne

3 kommentarer:

  1. Velkommen som DT hos Scrappiness! Stilig kort du har laget, Karianne! Gleder meg til å se hva mer du tryller frem! Klem 😊❤️

    SvarSlett
  2. Kjempe flott kort, og så kjekt med nye ansikter her inne. Grattis så nytt medlem av det kreative teamet til scrappiness ♥

    SvarSlett
  3. Kjempe flott kort, og så kjekt med nye ansikter her inne. Grattis så nytt medlem av det kreative teamet til scrappiness ♥

    SvarSlett