fredag 15. januar 2016

Utfordring #12: Fargeutfordring Januar/ Februar

Hei alle sammen, da var det på tide med en ny utfordring!
Den går fra 15. januar til 14 februar kl 2355.

Denne gangen skal du la deg inspirere av fargene i dette bildet:


Vi minner om reglene våre som du finner her.

Og for å presisere, så mener vi at et innlegg som er postet 1, 2 eller 4 dager før du deltar i vår utfordring er et gammelt bidrag
Et utdrag fra reglene våre: Det er ikke lov til å tilbakelinke til et eldre publisert innlegg. I tillegg må du passe på at alle kriterier for oppgaven er tilstede. Før vi kårer en vinner vil vi ikke gi beskjed om du ikke oppfyller kravene til utfordringen.

Her er den flotte premien:Her er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen. Jeg har valgt å pynte en tavle/ skilt :)


Selve tavlen kommer fra KaiserCraft og kommer i 2 forskjellige utførelser. Chipboardene (engelen og sommerfuglene m.m), fjærene og paljettene er fra en Prima-pakke som heter Butterfly Chipboard Sickers & More og inneholder mange flotte ting. Ellers er det diverse blomster.


Teksten "Dare to Dream" synes jeg var kjempeflott, og det er kanskje der vi kommer litt til kort innimellom - å våge å drømme stort. Selve teksten er fra Blue Fern Studios og har her blitt embosset med embossingpulver.

Materialer brukt:Jeg håper du ble inspirert til å delta i utfordringen vår og håper vi får se mange flotte bidrag. Lykke til!

Klem fra Ann-Kristin

Under her kan du linke til bidraget ditt:
2 kommentarer: