tirsdag 5. mai 2015

Strekk dine Kreative muskler med Scrappiness kit.

God morgen, i dag har vi en stor nyhet til dere alle, Scrappiness skal begynne med Kitt og jeg Jorunn har fått det store ære å lage noe av det første. Det var utrolig spennende og litt skummelt, for jeg fikk ark og pynt som jeg vanligvis ikke bruker eller ville ha valgt selv, men guri så moro det var.
Her vi jeg vise dere først et lite bilde så kan dere gå inn å se på videoen etterpå hvordan jeg laget det.Jeg vil bare vise dere hva du sitter igjen med etter det jeg har laget.Det har vært kjempe fornøyelig å lage av Kitet som Lone og Ann-Kristin har satt sammen. Gleder meg allerede til neste måned til neste kit. Link til Mai Kit her

Det var det jeg hadde for denne gang, og til dere som kjøper kitet, legg gjerne igjen link til bloggen deres i kommentarfeltet vårt, vil gjerne se hva dere har tryllet frem.

Ha en nydelig kreativ dag, klemm DT Jorunn

4 kommentarer:

 1. For en flott serie du har laget! Likte fargene, herlig vårstemning! 😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Helga Elin, var veldig artig å jobbe med dette, litt annerledes en hva jeg vanlig gjør, ang farger å slikt :)

   Slett
 2. Digget både kittet og de fine tingene du har laget fra det. Det var virkelig anvendelig og nydelige farger da! Og så fine herlige videoer. Blir helt salig å se på ♥ roen din og boblinga di gjør jo at nå vil jeg scrappe med en gang hihi!! Og den LOen var magisk flott! Hadde aldri tenkt å hatt en kartong slik bakerst i en kontrast farge, men det gjorde seg så på LOen! Du e rå på farger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fineste Linn, du gir alltid de fineste komplimanger ♥ Nå har jeg jo hatt gode læremestrer og strekke meg etter da, du og skorpis ♥

   Slett