Meny

fredag 11. august 2017

Takk for meg + kavalkade av DT- bidrag

Takk for meg!

Hei. I dag har jeg mitt siste innlegg som DT for Scrappiness, og jeg har laget et mixed- media kort til Lone som takk for meg, samt en kavalkade av mine bidrag i Scrappinessbloggen.
(du finner dem nederst i innlegget).

2 år har gått så utrolig fort, og jeg er så takknemlig for at jeg har fått vært med å inspirere for Scrappiness og møtt så mange utrolig kjekke folk! Lærekurven har vært stor på denne tida, og på mine totalt 3,5 år som "scrapper" og i tida som DT, har jeg satt veldig stor pris på alle som har delt, inspirert, utfordret og vært så hjelpsomme! Jeg vil takke Lone for at hun ville ha meg med i sitt Design team og gav meg en spennende, utfordrende og ikke minst morsom mulighet. Og takk til Jorunn som hjalp meg i gang med egen blogg slik at jeg kunne prøve meg som DT. Det har hjulpet meg til å tørre å prøve og å gjøre ting på min måte. Tusen takk for at jeg fikk "frie tøyler" og muligheten til å utvikle meg i mitt tempo, Lone, jeg har storkost meg sammen med deg og de andre flotte DT- ene i Scrappiness, og jeg gleder meg til å følge dere videre!

Så: Keep scrapping alle sammen, og kos dere, utfordre deg selv, del og inspirer. Og husk: 
det viktigste er å nyte hobbyen og gjøre hva DU har lyst til og liker, ikke hva andre gjør og mener. Alle er forskjellig, og det er jo det som er så spennende! :)

Klem, Helga :) 


Mitt siste bidrag er et kort str. 7"x6" jeg laget med ulike medium, og motivet er et av de kule canvas kortene fra Dylusions. I pakken finner du 8 flotte canvas- kort med lim på baksiden som er utrolig gøy å bruke. Du finner dem HER. (Motivene finnes også i kort, HER). 
Jeg valgte å klippe ut motivet i stedet for å brukke hele kortet, og laget en egen bakgrunn.Detalj: 
Motivet i canvas. Utrolig flott for dem som ikke har funnet interessen av å fargelegge selv, slik som meg.. ;) Selv om det er lim bak canvasen, valgte jeg å bruke Mod Podge for å feste osteklut, doilie, canvas og glassperlene for å sikre meg at de ikke løsnet. På bakgrunnen har jeg brukt stensil og paste, perler, osteklut og doilies. Farger er ink spray og gelatos.


Detalj. 
Takk for meg er skrevet på en rest av canvas- kortet jeg klipte motivet fra.
Jeg har brukt gelatos for å markere litt rundt omkring, og ellers er det ink spray fra Dylusions, stempel og perler jeg har på bakgrunnen.Da gjenstår det bare å si TAKK FOR MEG!
Jeg håper jeg har gitt inspirasjon i den tida jeg har vært DT i Scrappiness, og jeg vil fortsatt være å finne i min blogg fremover, så ta gjerne turen innom der:  http://hektapapapirkunst.blogspot.no/

Som siste innspill har jeg plukket ut 12 av mine bidrag i de 2 årene jeg har vært DT, og de viser litt av min utvikling og type prosjekter jeg har gjort.  Du finner kavalkaden under produktlisten og med link til innleggene. :)

Klem, Helga :)Produkter jeg har brukt til kortet:


mønsterark
Hvit Bazzill

EN KAVALKADE av mine DT- bidrag:August 2015:Oktober 2015:November 2015:
Desember 2015:
Januar 2016.
Mars 2016.
April 2016:
Juni 2016:
August 2016
Brettekort (Kit fra K&G)
September 2016:
Januar 2017: 
April 2017:
Mai 2017: Det var litt av mine bidrag son DT for Scrappiness. Takk for titten og for følget!
Du kan gjerne følge meg videre i min blogg: http://hektapapapirkunst.blogspot.no/

Klem Helga :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar